Григор Димитров разкри в интервю за bTV, че в момента

...
Григор Димитров разкри в интервю за bTV, че в момента
Коментари Харесай

Гришо: Искам да стана баща

Григор Димитров разкри в изявление за bTV, че сега няма половинка до себе си: "Тази година не съм мислил за обич, имах доста премеждия и фокусът ми беше другаде. За момента нямам половинка. Искам да бъда татко, за какво не? Ако годините не престават като тази ще ми е малко мъчно.



Аз самият не знам къде желая да пребивавам сега. Един ден желая да науча децата си на работа, на дисциплинираност и да бъдат себе си. ", добави той. Той показа още, че най-вече му липсва българската храна и "пържолите на мама ".След последния си шампионат за 2019 година някогашният номер 3 в света отиде на отмора в Исландия с родителите си:

"В Исландия беше доста друго. Решихме за първи път да създадем такова премеждие с родителите ми, беше неповторимо. Всяка една година гледаме да си създадем отмора единствено ние тримата, да прекараме време дружно, защото програмата ми е доста натоварена. Бях оставил телефона встрани, искахме да прекараме малко време в разнообразни завършения. Всяко едно прекарване беше друго от другите. ", стартира Гришо.

"Винаги гледаме да имаме два-три дни единствено за нас. Когато сме дружно си приказваме за нещата, които сме пропуснали. Споделям с тях, само че те от време на време се въздържат от препоръки. Винаги виждам да взема нещо от тях, те са ми дали толкоз доста. Повече ги следя, в сравнение с да желая препоръки. "

източник: Спортал
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР