Григор Димитров разкри, че ще може да разчита на Андре

...
Григор Димитров разкри, че ще може да разчита на Андре
Коментари Харесай

Григор: Агаси ще бъде с мен Мелбърн, имам нужда от него

 Григор поразцъка със международния №62 в Лас Вегас (видео)
Григор Димитров разкри, че ще може да разчита на Андре Агаси в своя щаб по време на Откритото състезание на Австралия.

Американецът ще го поддържа в Мелбърн, а е допустимо да пътува преди този момент и до Бризбейн, където Гришо ще открие новия сезон.

" Андре сигурно ще бъде в Мелбърн. Не сме сигурни за Бризбейн. Засега не възнамерява да идва, само че не сме и го обсъждали - има дребен късмет.

Имам потребност да работя с някой с опита на Андре. Голям късметлия съм да мога да разгадавам на него на моя страна. Андре е удивителен - от огромна поддръжка ми е.

Започнахме да се опознаваме малко по-малко след седмиците дружно. " Все още не сме решили какъв брой седмици Андре ще бъде с мен през идната седмица.

Продължаваме да обсъждаме кое е най-добре за него и за нашия екип. Много почитаме персоналното време на всеки ", сподели Димитров.

Междувременно стана ясно, че българинът ще би трябвало да взе участие в идващите мачове на националния тим за " Купа Дейвис ", в случай че желае да получи опция да играе на Олимпийските игри в Токио през 2020 година.

Хасковлията към този миг не извършва изискванията за приемане на квота. Според условията Гришо би трябвало да взе участие най-малко два пъти с екипа на България в неофициалното международно отборно състезание по време на сегашния олимпийски цикъл 2016-2020 година

Димитров отказа последните пет предложения да се причисли към своите съотборници. Последната малка врата за него ще се затвори през 2019 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР