Григор Димитров проведе първите си занимания на червените кортове в

...
Григор Димитров проведе първите си занимания на червените кортове в
Коментари Харесай

Григор тренира с Вавринка и сина на тенисист в Мадрид

Григор Димитров организира първите си занимания на алените кортове в Мадрид, където идната седмица стартира шампионатът от сериите “Мастърс ”. В събота Димитров ще научи съперниците си и мястото си в схемата, като жребият ще се изтегли в 10:00 часа сутринта българско време, оповестява " Спортал ".

Димитров направи подготовка “на закрити порти ” със Стан Вавринка, а пък преди този момент формалният профил на шампионата в обществените мрежи популяризира видео и от заниманието на Григор със сина на Бруно Соареш - Ноа.

Соареш е на 37 години и е занаятчия на двойки, където е осми в света, а другояче на сингъл в никакъв случай не е бил по-нагоре от 221-ва позиция. В обществените мрежи другояче се появиха няколко клипа от първите тренировки на Григор в Мадрид.
Миналата година в испанската столица Григор отпадна в първия си мач от втория кръг против Милош Раонич. Сега с Димитров в Мадрид е и татко му Димитър Господинов, който в действителност го посети и в Монте Карло.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР