Григор Димитров продължава да се представя феноменално на откриващия си

...
Григор Димитров продължава да се представя феноменално на откриващия си
Коментари Харесай

Програмата за петък: Григор в битка за място на полуфиналите Монте Карло

Григор Димитров продължава да се показва феноменално на откриващия си шампионат през клей сезона, откакто до момента към този момент записа три победи в Монте Карло и в профил международния номер седем Каспър Рууд, който беше считан за един от най-големите фаворите за трофея. Българинът доближи до тази фаза в Княжеството за четвърти път в своята кариера и явно се усеща оптимално удобно на кортовете там, а на следващия ден ще се опита да направи още една крачка напред и да изравни най-хубавото си достижение до момента в Монако, класирайки се за полуфиналите.

Негов противник ще бъде Хуберт Хуркач, който не се слави с изключително положителни резултати на алена настилка, само че полякът не стопира да развива играта си и има задоволително оръжия, с цел да бъде счетен за сериозна опасност. До момента двамата състезатели са се срещали единствено един път между тях, когато Григор се наложи трагично с тайбрек в третия сет на миналогодишните четвъртфинали в Индиън Уелс.

Сблъсъкът сред Димитров и Хуркач пък беше подложен под номер две в програмата на централния корт и ще стартира някъде след към 13:30 часа българско време, тъй като денят ще бъде открит с дуел Алехандро Давидович Фокина и Тейлър Фриц, които започват борбата си тъкмо в 12:00 часа наше време.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР