Григор Димитров продължава да поддържа форма в Сан Диего и

...
Григор Димитров продължава да поддържа форма в Сан Диего и
Коментари Харесай

Ето къде се готви Григор Димитров за турнето на Балканите

Григор Димитров продължава да поддържа форма в Сан Диего и към този момент играе на червени кортове като подготовка за Adria Tour. Първата ни ракета прекара над два месеца в Калифорния поради пандемията от ковид, като двамата с треньора му Крис Гро се приготвят дружно и скоро би трябвало да се върнат в Европа, където някогашният №3 в света да взе участие на първото си съревнование от март насам.

За последно най-хубавият ни тенисист игра на формален шампионат на Abierto Mexicano de Tenis MIFEL, където имаше своите шансове в равносилен конфликт със международния №2 Рафаел Надал, само че не се възползва от тях и отпадна на полуфиналите на шампионата. Матадора се наложи с 6-3 6-2 за час и 40 минути.

Сега Димитров ще играе в Белград и Задар на мини тура Adria Tour – демонстративни съревнования, проведени от Новак Джокович.

По първична информация – първата ракета на България ще се състезава на 13/14 юни в Белград (Сърбия) и 20/21 юни в Задар (Хърватия). Останалите дати, които Джокович е оповестил все още, са 27/28 юни в Черна Гора и 3/4 юли в Баня Лука, Босна и Херцеговина.

Освен Григор Димитров и Новак Джокович, присъединяване са удостоверили Александър Зверев, Марин Чилич, Борна Чорич, Виктор Троицки, Доминик Тийм и Дамир Джумхур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР