Григор Димитров призна, че в последните месеци е било нужно

...
Григор Димитров призна, че в последните месеци е било нужно
Коментари Харесай

Григор: Невероятно е във Виена! Готов съм да се завърна

Григор Димитров призна, че в последните месеци е било нужно да се оправи с доста неща и е подготвен да излезне още веднъж на корта, макар прегледите му при докторите, написа " Канал 3 ".

Григор ще стартира във Виена в сряда и показа, че е учуден от австрийската столица. Негов първи конкурент ще бъде Михаил Кукушкин.

" Чудесно се усещам. След Пекин имах потребност не просто от отмора, само че и от малко време за възобновяване. В последните месеци изкълчих леко моя гален, нужно беше да се оправя с доста неща към мен. Хубаво бе да си остана малко у дома и да продължа да работя.

Видях се с моите доктори и към този момент можех да продължа да работя още веднъж. Готов съм да се завърна, за първи път ще играя тук. Това е доста вълнуващо за мен.

Градът е удивителен. Приятно ми е просто да се разхождам в близост. Има толкоз история в близост. Градът е хубав, разходих се за малко. Надявам се да имам повече време по музеите. Кортове са хубавите, отлично е всичко тук. Има доста положителна сила в близост.

Важно е за всеки да приключи мощно. За мен това е повече персонално предизвикателство. Да завърша сезона мощно. Не съм играл толкоз доста мачове тази година. Сега желая да направя едно финално усилиe и да се уверя, че към момента ме бива. Това ще ми помогне да изградя убеденост преди новия сезон. Харесвам възможностите си. Обичам да играя в зала, " съобщи Григор Димитров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР