Григор Димитров призна, че е тъжен и го боли от

...
Григор Димитров призна, че е тъжен и го боли от
Коментари Харесай

Григор Димитров: Боли ме! От първия ден тук не играя добре

Григор Димитров призна, че е печален и го боли от загубата от Кайл Едмънд на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън. Световният номер 3 обаче видя своите неточности и регистрира като едва представянето си на шампионата от Големия шлем.

" Кайл заслужаваше да завоюва. Той работи доста последните месеци. Аз поемам цялостна отговорност за моята игра през днешния ден. Няма смисъл да приказвам за нещата, които направих неверно, тъй като става дума за него. Той е спечелилият ", стартира Григор, представен от Блиц.

" От първия ден тук не играя добре. Отне ми доста работа, с цел да изиграя един порядъчен мач. Бях удовлетворен, че намирах метод, само че зад кулисите, това, което правех, с цел да се усещам по-добре на корта, ми лиши доста сила. Няма значение какъв брой съм добре физически, мисля, че и психечески бях малко изтощен. С всеки идващ мач се изтощаваш. Днес беше един от тези дни, в които не открих метод. Има такива дни.

Разочарован съм. Така се усещам. Боли, само че и по този начин би трябвало да бъде. В момента не би трябвало да мисля преждевременно. Трябва да си дам два дни отмора и по-късно да проучвам целия ми престой в Австралия. Като цяло мисля, че не беше неприятен, само че сигурно не беше това, което желаех ", разяснява най-хубавият български тенисист.

" Поне това е положително - че има какво да усъвършенствам идващите няколко седмици. Трябва да подходя рационално в тренировките, да не се изсилвам още веднъж, само че в това време да намеря още веднъж ритъма си, играта си. Това изисква работа, само че съм сигурен, ще се съумея да го направя и се надявам, че ще играя по-добре идващите месеци.

Достигането до четвъртфиналите е положително. Трудно ми е да го призная, само че би трябвало. Много съм сериозен към себе си. Когато не реализира избрана цел, която съм възнамерявал, ми се отразява много отрицателно. Кара ме да се усещам печален. Това са моментите, за които научих, изключително предходната година, че би трябвало да се подвигна и да продължа напред. Хубавото в тениса е, че постоянно идва идната седмица ", приключи Димитров.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР