Григор Димитров причини невероятни вреди на семейството ни.“Извадка от интервю

...
Григор Димитров причини невероятни вреди на семейството ни.“Извадка от интервю
Коментари Харесай

За главата на един Григор

" Григор Димитров аргументи невероятни вреди на фамилията ни. “

Извадка от изявление на бащата на Новак Джокович – Сърджан. Случайно или не, обещано не пред сръбска, а пред хърватска медия.

" Синът ми е унищожен. Нападат го лешояди. “

Извадка от изявление на майката на Новак Джокович – Дияна пред хърватски вестник.

" Григор Димитров на два пъти отхвърли да се тества, а му беше зле. “

Извадка от изявление на брата на Новак Джокович – Джордже, който обикаляше от телевизия в телевизия да промотира " Адриа Къп “ преди този шампионат да се трансформира в незабавно поделение за COVID-19. О, каква изненада: И Джордже приказва пред хърватска медия.

Нещо от Новак Джокович?

Не. Ноле мълчи. Когато баща приказва, този, който стои под №1 в международната тенис класация, се спотайва в кьошето. Чака бурята да отмине. Каквото е рекъл баща, това е! Нищо, че баща позори сътрудник в презрян опит да избави главата на трансформиралия се в посмешище собствен наследник.

Това, което прави Сърджан Джокович, е линч. Долен, противен и лишен от всевъзможен морал обществен линч за ималия малшанс пръв да си признае, че е инфектиран Григор Димитров. Лукав проект на татко, който гази през трупове в обезверен опит да избави репутацията на един самозабравил се първенец.
Мениджърът на Григор: Не му е предлагано да се тества по време на шампионата Георги Стоименов обясни, че българинът е следвал всички правила

План, който даже в Сърбия върви с изменчив триумф.

Защото в Сърбия към момента има медии, които сега гневно търсят сметка от държавното управление, разрешило вакханалията на Джокович. В Сърбия има и здравомислещи хора, които четат нещо друго от работещите като спешен PR щаб на Новак в последните 72 часа властелини на " кафявото “ " Курир “ и " Блиц “.
Във Франция: Кой желае прегръдка от " ДжоКовид "? Атаките към Джокович след злощастния "Адриа Тур " продължиха с подигравка
Да, Григор явно не се е чувствал добре в Задар.

Да, Григор пръв обществено оповести, че е с ковид.

Това по никакъв метод не значи, че той е индивидът, заразил цялостен вагон хора от " Адриа Тур “, отпред с разиграващите драма като от индийска сапунка родители на Джокович.

На тези с късата памет да напомним, че Григор кацна в Белград след 3-месечна изолираност в резиденцията си в Съединени американски щати. Слизайки от самолета бе с маска, преди да бъде награбен в " братската прегръдка “ на Новак (без маска) на летището.
Новак Джокович и брачната половинка му са инфектирани с ковид Преди дни Григор Димитров също разгласи, че е инфектиран

И след това стартира " шоуто “.

Не, в действителност, шоуто на Джокович потегли месец по-рано . Тогава той се прибра в Сърбия при първия комфортен случай откакто се бе карантинирал в имение в Испания. И заживя като отвързан. То не бяха срещи с почитатели, то не бе футбол, то не бе баскетбол, то не бе тенис на улицата с деца, то не бяха тренировки, които завършваха с танци, при които локалният любим кършеше снага обкръжен от изпаднали в възторг негови сънародници.

Такова бе всекидневието на Джокович ПРЕДИ изобщо Григор да си намерения, че може да играе в Белград. Сръбските медии бяха в делириум от това земно момче, което постоянно е на ръка разстояние от народа, следваха го по петите и му се възхищаваха.

На " храбростта “.

За кого приказваме?

Ами, за Джокович, който в никакъв случай и по никакъв мотив не се появи обществено с маска. Джокович, който в никакъв случай и по никакъв метод не даде образец пред обществото и почитателите си, че в дни на болест, е добре да се пазим. Не да истерясваме, да се пазим и да пазим близките. Джокович, който обществено призна, че не има вяра във имунизацията против ковид.

Но до момента в който Ноле плуваше в свои води и заливаше обществените мрежи с всевъзможни нелепости – от игричките с ракета на двора с жена си до нелепия опит за смешка, оставайки се в ръцете на Йелена и машинката за подкастряне, Сърджан Джокович мълчеше.

Тогава Сърджан го нямаше.

Татко постоянно изплува на хоризонта, когато Ноле се подхлъзне. Уви, този път подхлъзването си е цяло сриване. И срутване на години градения облик на един популярен първенец.

Григор и Ноле в баскетболен двубой (ВИДЕО) Двамата не престават да демонстрират умения в разнообразни спортове
Да бъдеш популярен първенец обаче не значи да се биеш до последна капка кръв на корта и да падаш артистично с вдигнати към небето ръце, откакто чуеш заветното " Гейм, сет, мач “.

Това го могат мнозина.

Да бъдеш популярен първенец значи да си ПРИМЕР. Пред света. Във всяка къща, във всеки дом, в който някой в миналото ти се е възхищавал. И се е просълзявал на твои мачове. Означава да бъдеш заслужен човек. Човек, който в никакъв случай и за нищо на света, на никаква цена не би жертвал достойнството си.

Нещо повече.

Великите първенци пазят достойнството на противника, на приятеля, на " брата “, повече от личната си чест. Защото по този начин постъпват мъжете.

Виктор Троицки и бременната му брачна половинка също са инфектирани с COVID-19 Сръбският тенисист взе участие на шампионата в Белград
И когато си сбъркал, е редно да си признаеш. Да се разкаеш. Да сведеш глава. И ДА съдебна експертиза ИЗВИНИШ . Пред света.

Новак Джокович прекали. Даде образец по какъв начин не се прави. Проведе гуляй по време на чума. Правейки се, че всичко е окей. Какво пък толкоз! Някъде измират хора. Майната им! Ние сме братя сърби, нас нищо не ни лови!

Не, човече…

Ти купонясва като разпран и подведе всички останали, които ти се довериха. А когато първият от тях рухна, се скри зад панталона на баща си и го остави да поругае нещастния Григор Димитров – комфортната жертва и подобаваща бърсалка на хитреците от фамилия Джокович. Скри се в миша дупка и не продума нито думичка в отбрана на Григор!

Ще мине време и хората ще не помнят. За инфектираните, за ковид, за анулираните шампионати и незавършени финали.

Компрометирането като персона на един от най-великите спортисти на нашето време във връзка с извоювани титли (точно 17 трофеи от Големия шлем – б.а.) обаче не може да бъде заметено под черджето.

В живота има равновесие. И популярност богу, има полезности, които са непреходни.

Колкото и да разнася Джокович набучената на прът глава на Димитров, срамът остава. И ще го преследва всякога, когато някой още веднъж дръзне да го подреди до джентълмени като Род Лейвър, Джими Конърс, Пийт Сампрас, Роджър Федерер и Рафаел Надал.

Дори и да завоюва още 27 трофеи от Шлема, Джокович в никакъв случай няма да бъде един от тях. Защото да бъдеш огромен първенец и огромен човек не постоянно значи едно и също.

P.S. Аплодисменти за Григор, майка му и татко му, които в този миг на чутовна клюка и неправда избраха да запазят безмълвие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР