Григор Димитров потвърди участие на турнира от сериите АТР500 в

...
Григор Димитров потвърди участие на турнира от сериите АТР500 в
Коментари Харесай

Григор Димитров е сред звездите на турнира в Ротердам

Григор Димитров удостовери присъединяване на шампионата от сериите АТР500 в Ротердам, който ще се организира през февруари 2018 година. Това ще е юбилейно 45-о издание на конкуренцията и уредниците се похвалиха, че са уредили три огромни тенис звезди - Григор Димитров, международният номер 4 Александър Зверев и 18-ият в света Жо-Вилфред Цонга. Събитието в Ротердам ще се организира сред 12 и 18 февруари следващата година.

Alexander Zverev, Grigor Dimitrov en Jo-Wilfried Tsonga komen naar het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament! https://t.co/k3LwQjFd6P pic.twitter.com/Wi2hqKoeil
— ABN AMRO WTT (@abnamrowtt) September 14, 2017
“Изграждаме отлична база за шампионата с тримата звезди, които потвърдиха присъединяване. Няма да се учудя, в случай че Григор, Зверев и Цонга завоюват още шампионати до деня, в който стартира Ротердам. Григор особено направи нова крачка в кариерата си тази година и пътят пред него е открит за още по-добри представяния”, разяснява шефът на шампионата Рихард Крайчек.

В Ротердам тази година Димитров отпадна на четвъртфиналите от Давид Гофен, а през 2013-а игра на полуфинал, където отстъпи на Хуан Мартин дел Потро.

Вижте тук в кои шампионати ще взе участие Григор Димитров до края на 2017 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР