Григор Димитров постигна победа номер 300 в тура на АТР,

...
Григор Димитров постигна победа номер 300 в тура на АТР,
Коментари Харесай

Победата номер 300 за Григор е срещу Джумхур

Григор Димитров реализира победа номер 300 в тура на АТР, откакто се наложи с 6:3, 7:5 над представителя на Босна и Херцеговина Дамир Джумхур.

Българинът си обезпечи присъединяване във втори кръг на шампионата във Виена и сигурно ще прибави точки към актива си, откакто през 2018 година отпадна след единствено 1 мач в главната скица.

Роденият в Хасково тенисист стартира мача с гейм на лично подаване, а по-късно съумя да направи пробив. Последва и още един за 5:1. Въпреки че Джумхур го върна, Димитров нямаше проблеми при затварянето на първата част.
Григор във Виена - първо шницел, след това тенис (СНИМКА) Световният номер 5 беше екскурзовод на българина в австрийската столица
Вторият сет стартира с пробив за Димитров, а по-късно неговият противник не разреши на българина да се откъсне още веднъж в резултата и на своя ред завоюва неговото подаване. Последва нов пробив за Григор за 3:2 и ново тъждество в резултата. Деветият гейм беше извънредно оспорван, само че отиде в сметката на босненеца. Григор обаче сподели здрави нерви в края и реализира своята юбилейна победа.

Това е четвърти триумф в четвърти мач за българина против Джумхур, който е номер 92 в международната класация. В идващия кръг във Виена Димитров ще играе против третия подложен в главната скица Матео Беретини, който по-рано през днешния ден победи Кайл Едмънд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР