Григор Димитров победи Стийв Джонсън в първия кръг на турнира

...
Григор Димитров победи Стийв Джонсън в първия кръг на турнира
Коментари Харесай

Димитров: Бавно, но сигурно се завръщам към моя ритъм

Григор Димитров победи Стийв Джонсън в първия кръг на шампионата в Лос Кабос и по този начин прекъсна отрицателната серия от четири следващи загуби. Последният триумф на най-хубавия ни тенисист бе на 29 май на " Ролан Гарос ".

" Доволен съм. Знаех, че би трябвало да бъда подготвен за всичко. Първият сет беше много добър за мен. След това във втория, също имах своите шансове. Той стартира да сервира по-добре и ми стана по-трудно при ретурите. След това в третия имах преимущество, само че той изигра доста мощен гейм и ме проби, когато сервирах за мача. Тайбрекът беше супер оспорван, само че се веселя, че в края съумях да го печеля ", разяснява 28-годишният българин след края на мача.

За място на четвъртфиналите Гришо ще се изправи против поставения под номер 2 в схемата Гуидо Пея. Двамата имат по една разменена победа до момента, като Димитров взима първия мач посред им през 2015 година във Вашингтон със 7:6(1), 6:4, а Пея побеждава два сезона по-късно в Маями с 6:3, 7:6(4).
Гришо взе първа победа от два месеца Димитров победи Стийв Джонсън на старта в Лос Кабос
" Той е левичар и играе страховит тенис. Мога да чакам всичко от него, само че в този момент съм съсредоточен напълно върху играта от моята страна на мрежата. Това е най-важното. Работих върху доста неща в последните месеци. Чувствам, че постепенно, само че несъмнено се връщам към моя темп ", сподели още Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР