Григор Димитров победи Ник Кирьос със 7:6 (3), 7:6 (4),

...
Григор Димитров победи Ник Кирьос със 7:6 (3), 7:6 (4),
Коментари Харесай

Григор с първи думи след успеха: Беше трудно, той сервираше с 200 км/ч

Григор Димитров победи Ник Кирьос със 7:6 (3), 7:6 (4), 4:6, 7:6 (4) и се класира за четвъртфиналите на " Аустрелиън Оупън ". След края на срещата той показа мнението си за борбата и за противника.

Григор първо се обърна към публиката, която го аплодираше, с думите: " И аз ви обичам! ".

" Винаги е мъчно да се играе против Ник. Той сервира необикновено, бори се до последно. Заслужава огромно почитание. Дори когато сервирах за продобиване на мача, имах проблеми против него. Винаги би трябвало да си на равнище против Ник ", стартира Димитров.

" Разочарован съм, когато той прави непредвидими неща, той вкарваше втори сервиси с 200 км/ч - какво можеш да направиш? Със сигурност имам огромно развиване при Дани (б.р. - треньора му). 2017 година беше мечтана за всички в екипа ми, опитваме се да надграждаме и да даваме 100% от себе си. Винаги съм бил перфекционист, по сложния метод разбрах по какъв начин става, само че малко по малко ходя напред. Следя играта, виждам къде сервира противникът, постаравам се да обръщам внимание на дребните елементи ", продължи Гришо.

Следващият противник на международния номер 3 е Кайл Едмънт, с който се срещнаха в Бризнейн преди две седмици. Двубоят приключи с триумф за българина.

" С Кайл също играх в Бризбейн, както с Ник. Предстои още един мач, който би трябвало да мина. В началото на сезона не се усещах добре, само че към този момент се трансформират нещата ", приключи Димитров.

АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, МЪЖЕ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН, ЖЕНИ - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР