Григор Димитров победи бившия водач в световната ранглиста по тенис

...
Григор Димитров победи бившия водач в световната ранглиста по тенис
Коментари Харесай

Григор Димитров спечели шоуто с Лейтън Хюит и впечатли с радостта си

Григор Димитров победи някогашния лидер в международната класация по тенис Лейтън Хюит в шоу мач в Сидни. Българинът се наложи с 4:1, 4:2 против австралиеца.

Двамата изиграха трогателен дуел с красиви разигравания. Димитров притегли вниманието с насладата си след последната точка. Той направи ас, само че трябваше да изчака и резултата от намесата на " ястребовото око ". " По-значимо от край в шампионат от АТП ", написаха шеговито уредниците в " Туитър ".

Въпреки че отстъпваше, Хюит също сподели добра форма и хубави отигравания.

Bigger than the @ATPWorldTour final??

An epic celebration from @grigordimitrov on match point!#FAST4Tennispic.twitter.com/Vo5NFVgLsZ
— TennisAustralia (@TennisAustralia) January 8, 2018

Шоуто Fast4 е от серията подгряващи събития преди Australian Open, който стартира на 15 януари. В конкуренцията в Сидни се включиха още Ник Кириос и Александър Зверев.

В мача на двойки Димитров игра с германеца. Там също имаше закачки, като в едно от разиграванията Зверев улучи от близко в главата излезлия до мрежата Кириос, след което се хвърли върху него на земята и го прегърна.

" Александър и Григор са изключителни противници и се надявам доста почитатели да дойдат да ни поддържат. Нивото на шампионата FAST4 предходната година беше доста високо, само че в този момент чакам да е още по-високо, в случай че ще играем с Димитров и Зверев. Ще бъде вълнуващо и занимателно ", сподели Хюит преди шампионата

Димитров ще се насочи към Мелбърн за присъединяване си в Australian Open. Миналата година той стигна до полуфинал, където отпадна от Рафаел Надал и в този момент има да пази 720 точки за международната класация.


Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (780)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР