Григор Димитров отправи специално послание за своите фенове в навечерието

...
Григор Димитров отправи специално послание за своите фенове в навечерието
Коментари Харесай

Гришо: Аз съм тенисист, но преди всичко искам да дам пример на децата

Григор Димитров насочи особено обръщение за своите почитатели в навечерието на отборната конкуренция ATP Cup, която стартира на 3 януари. От формалния профил на шампионата в “Туитър ” разгласиха видео с топ тенисиста ни, който ще бъде играещ капитан за България в новосформираното събитие.

„ Още от ранна възраст бях доста предан. Когато бях на 10 или 11 години, осъзнах, че това е нещото, което ми е писано да върша. Нещото, което желая да върша “, показа някогашният №3.

„ Мисля, че фамилията ми ме възпита по доста добър метод. Родителите са моята огромна поддръжка. Не бях придирчив – трябваше ми единствено корт и здрави ракети, с цел да бъда благополучен “, сподели Григор.

„ Аз съм тенисист, само че на първо място желая да направя по този начин, че да дам образец на фамилиите, и най-много на техните деца, че могат да реализират всичко, без значение от кое място са. Нужна е единствено усърдна работа и волята ти да бъде на вярното място “, показа Димитров.

Мачовете на България за ATP Cup са в Сидни, като в първия двубой (на 3 януари) Григор Димитров повежда страната ни против Англия. Двата отбора ще излязат на корта в 08:30 ч. българско време (17:30 ч. местно).

Втората ни среща е против Молдова на 5 януари, като тя стартира в 10:00 ч. локално време (01:00 ч. българско в нощта на 4 против 5 януари). Два дни по-късно играем против белгийците. Серията ще е с начален час 08:30 ч. българско време.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО НА ГРИШО ТУК
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР