Григор Димитров отпадна от тенис турнира от сериите АТП 250

...
Григор Димитров отпадна от тенис турнира от сериите АТП 250
Коментари Харесай

Здравословен проблем спря Димитров срещу Тийм

Григор Димитров отпадна от тенис шампионата от сериите АТП 250 в Уинстън-Сейлъм, Съединени американски щати след загуба от Доминик Тийм във втори кръг на конкуренцията. Първата ни ракета завоюва първия сет против австриеца с впечатляващото 6-0, само че по-късно му прилоша и трябваше да се откаже в средата на втората част при пасив от 2-4 гейма .
Григор Димитров.
Гришо завоюва откриващия сет, откакто върза " геврек " на противника единствено за 24 минути игра. За страдание, при 2-3 закъснение и 30-0 за първенеца на Ю Ес Оупън от 2020 във втория сет, Григор извика физиотерапевт на корта, а той сложи студена забрадка на врата на Димитров. Българинът опита да се върне на сервис-линията за възобновяване на играта, само че се оказа, че не може да се държи на краката си.

Така нашият тенисист трябваше да завърши присъединяване си в Уинстън-Сейлъм по най-неприятния вероятен метод и да остави въпросителни за здравословното си положение единствено пет дни преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. Тийм завоюва седмия конфликт посред им, като към този момент изостава с 3-4 в директните конфликти, а в осминафиналите ще играе с 13-ия в схемата Джак Дрейпър от Англия, който отстрани Фабио Фонини в три сета. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР