Григор Димитров отпадна от Откритото първенство на САЩ по тенис,

...
Григор Димитров отпадна от Откритото първенство на САЩ по тенис,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Интересен мач, но не ми се получи

Григор Димитров отпадна от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис, откакто за първи път в кариерата си доближи до полуфинал. Стъпка преди най-важния мач от последния за годината шампионат от Големия шлем, той беше отхвърлен от руснака Данийл Медведев.
Медведев разруши американската фантазия на Гришо Най-добрият ни тенисист отстъпи с 0:3 сета в полуфиналите на US Open
" За мен беше много забавен мач. Мисля, че мога да извлека много неща от него. В най-важните моменти не ми се получи, а и Медведев игра добре в тези обстановки. Имаше моменти, в които не чаках някои неща от него, само че той ги направи и това оказа въздействие. Не чаках да изгубя с 0:3 сета, само че резултатът не мисля, че дава отговор на мача. Мисля, че играх добре, дадох всичко от себе си ", бяха първите думи на Димитров след загубата.

Следващият шампионат, за който българинът е декларирал присъединяване, е в Пекин. Надпреварата би трябвало да стартира на 30 септември.

" Трябва бързо да мина през идващите дни. Да съм в добра форма за шампионатите в Азия. Имаше доста позитиви от шампионата. Последните седмици нямах положителни резултати, а в този момент стигнах до полуфинал за първи път тук. Тенисът е една игра, в случай че не се наслаждаваш, в случай че не я правиш с обич, няма да се отплати. Последните седмици бяха доста тежки, с доста тренировки, гордея се с това, че играя още веднъж. Не желая да бъда прекомерно отчаян. Разбира се, сега не ми се приказва доста за това, само че продължаваме напред ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР