Григор Димитров отпадна на 1/4-финалите от първия за годината турнир

...
Григор Димитров отпадна на 1/4-финалите от първия за годината турнир
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби на 1/4-финалите в Индиън Уелс

Григор Димитров отпадна на 1/4-финалите от първия за годината шампионат от сериите " Мастърс " - в Индиън Уелс (САЩ). След три следващи победи поставеният под №33 българин отстъпи пред 7-ия в международната класация и в схемата Андрей Рубльов с 5:7, 2:6 след час и половина игра на централния корт в Рая на тениса.

Първата ни ракета (№35 в класацията на АТР) опита да се опълчи на 24-годишния руснак и в обособени моменти успяваше. В последна сметка обаче 30-годишният хасковлия позволи второ следващо и общо трето проваляне в петия си мач против този противник.

В първата част Григор изостана с пробив в 5-ия гейм, само че съумя да го върне в сюблимния миг - с брейк на нула, когато Рубльов сервираше за сета при 5:4. Само че Димитров мигновено още веднъж съобщи подаването си и макар че в 12-ия гейм отрази три следващи сетбола, руснакът наложи волята си от четвърти опит и на процедура пречупи съпротивата му.

Във II сет българският топтенисист беше продънен в 3-тия и 5-ия гейм, а в 7-ия избави мачбол на собствен сервис, преди Рубльов да затвори дуела 1:32 ч. след началото му.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР