Григор Димитров остана доволен след трудно постигнатата побда над Пабло

...
Григор Димитров остана доволен след трудно постигнатата побда над Пабло
Коментари Харесай

Гришо: Играх много добре през първия сет, но го загубих

Григор Димитров остана удовлетворен след мъчно постигнатата побда над Пабло Андухар в първия си мач на шампионата в Антверпен. Българинът се нуждаеше от 2 часа и 21 минути, в които реализира поврат над испанеца, а съгласно него основно по тази причина е бил неговият опит в играта в зала.

„ Мисля, че през днешния ден останах в мача по доста добър метод. Мисля, че доста от това се дължеше на опита в игра на закрито. Нямаш шанса да играеш доста мачове в зала и когато съм имал тази опция, постоянно съм усещал, че имам в допълнение преимущество, изключително в огромните моменти по време на мача. Мисля, че през днешния ден бе един от тези мачове “, съобщи Димитров.
View this post on Instagram

A post shared by (@knltbtoptennis) on Oct 21, 2020 at 10:33pm PDT

„ Всъщност играх доста добре през първия сет, само че го изгубих. После си споделих, " Окей, дано намеря различен метод ". Мисля, че такива мачове рано в шампионата са доста значими и с тях влизаш в конкуренцията. Това е нещото, с което съм най-щастлив довечера “, добави международният №20, който на четвъртфиналите в петък чака спечелилия от мача сред Милош Раонич и Камерън Нори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР