Григор Димитров не защити титлата си от Мастърс 1000 в

...
Григор Димитров не защити титлата си от Мастърс 1000 в
Коментари Харесай

Григор: Всичко започва отново в Ню Йорк

Григор Димитров не отбрани купата си от " Мастърс 1000 " в Синсинати, само че желае да си вземе поука от шампионата и да се концентрира върху последната за 2018 година конкуренция от Големия шлем - Откритото състезание на Съединени американски щати.

Григор поведе със сет и пробив на Новак Джокович, само че Джокович сподели темперамент и победи Димитров с 6:2, 3:6, 6:4. Новак се класира за полуфиналите в Охайо, откакто надделя Милош Раонич.

След загубата си Григор несъмнено ще падне с две места в ранглистата от №5 до №7.

" Със сигурност ще има такива спадове. Нямам доста срещи в последно време, само че от всеки мач, в който съм играл добре, пробвам да извлека позитивите. А даже и от отрицателните мачове като този предходната седмица против Андерсън, когато се показах в действителност едва. Казвам си, че съм дал всичко от себе си и виждам напред. Имам поради, че тъкмо това мисля в навечерието на US Open, " сподели Димитров.

" Ще си взема няколко почивни дни, може би ще виждам още веднъж мача и ще преценява какво съм можел да направя по-добре. Трябва да се съсредоточа и да работя още веднъж. Всичко стартира още веднъж в Ню Йорк, " добави Григор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР