Григор Димитров не успя да достигне до финала на АТР

...
Григор Димитров не успя да достигне до финала на АТР
Коментари Харесай

Григор Димитров се усмихна на любимите кортове

Григор Димитров не съумя да доближи до финала на АТР 500 шампионата в Куинс, само че резервира чудесно въодушевление в Лондон. Нашето момче падна от новия притежател на трофея Фелисиано Лопес след драма и де поръчка, че навлиза във форма на обичаната му трева.

Гришо съумя да посети комплекса с кортовете от именития шампионат в Лондон. " Отново се завърнахме на Уимбълдън, " написа той в обществените мрежи.

Надпреварата през тази година ще се организира сред 3-16 юли, а българинът ще бъде №11 измежду поставените. Жребият за главната скица пък ще бъде в петък.

Пет точки не доближиха на Григор Димитров, с цел да се завърне в топ 10 на международната тенис класация при експертите. Най-добрият ни тенисист заема 11-ата позиция в оповестената тази заран класация с 3070 точки, колкото има и Александър Зверев от Германия.

Заветната десета позиция заема французинът Жо-Вилфред Цонга с 3075 точки. На върха остава Анди Мъри с 9390, следван от Рафаел Надал със 7825, Стан Вавринка с 6175, Новак Джокович с 5805, Роджър Федерер с 5625.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР