Григор Димитров не можа да преодолее трети кръг на Ролан

...
Григор Димитров не можа да преодолее трети кръг на Ролан
Коментари Харесай

Григор Димитров се сбогува с Ролан Гарос

Григор Димитров не можа да преодолее трети кръг на Ролан Гарос и от третия си опит, като преклони глава пред 35-ия в международната класация Фернандо Вердаско с 6:7(4), 2:6, 4:6 за 2 часа и 24 минути игра на корт номер 1.

Българинът пропиля четири сетбола в първата част, в която пък и загуби тайбрека, а оттова целият му игрови темп се провали - той опитва няколко разнообразни ракети, като счупи една от тях сред първия и втория сет, а и показва признаци на отмалялост от втората част до края. В третата част българинът направи два пробива, само че позволи три брейка и загуби дуела от собствен сервис, като отново оказа помощ на съперника си за успеха с 44 непредизвикани неточности против 31 на Вердаско.

Григор Димитров остава без победа против тенисист от топ 50 на Ролан Гарос и не можа да усили успехите си в Големия шлем на 51. Съотношението му в Париж към този момент е 7 триумфа и 8 провали, а на Australian Open, където предходната година игра полуфинал, а тази - четвъртфинал, съотношението е 20 победи и 8 загуби. На Уимбълдън, където също има записан полуфинал през 2014-а, той има 15 триумфа и 8 провали, а на US Open е 8-7.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР