Григор Димитров не е в мир със себе си, а

...
Григор Димитров не е в мир със себе си, а
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не съм в мир със себе си, а във война

Григор Димитров не е в мир със себе си, а във същинска война на несъгласия! Така се пошегува българският тенисист преди началото на шампионата в Индиън Уелс. Българинът е подложен под номер 3 в схемата и ще стартира присъединяване си непосредствено от втори кръг против Фернандо Вердаско (Испания) или Гуидо Пея (Аржентина). Гришо съобщи, че е подготвен да покаже най-хубавото от себе си, а физическата му форма му разрешава.

" Тялото ми стартира да привиква. Вече съм по-постоянен, не бих споделил, че съм в мир със себе си, единствено на 26 съм. Това е война! Шегата настрани, в такава позиция съм, че мога да давам максимума както на корта, по този начин и отвън него. Когато съм на игрището, желая да се докарам до лимита, същото е и във фитнеса. ", съобщи българинът.

2017 година бе най-успешната в кариерата на Димитров с 3 трофеи от АТР шампионати и успех на финалната конкуренция в Лондон. Той обаче няма самообладание да реализира още триумфи на корта.

" Винаги желая още и още. Хората към мен от време на време би трябвало да ме успокояват. Едно от най-важите неща, които научих през 2017 година е по какъв начин да си почивам. Все още не съм задоволително добър в това, само че работя по въпроса ", разкри Гришо.

През сегашния сезон Димитров не съумя да отбрани купата си в Бризейн и точките си от полуфинала на Откритото състезание на Австралия, само че е окуражен за бъдещите си провокации.

" Целта ми беше да се оправя добре в Австралия. Резултатът е добър, само че не е това, на което се надявах. Мисля, че би трябвало да продължа в същия дух. Изглежда, всичко е на правилен път. ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР