Григор Димитров отстъпи пред Ник Кириос в среща от демонстративния

...
Григор Димитров отстъпи пред Ник Кириос в среща от демонстративния
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от турнира в Мелбърн

Григор Димитров отстъпи пред Ник Кириос в среща от демонстративния шампионат " Куйонг Класик " в Мелбърн.

Спортист номер 3 на България за 2019 не бе безапелационен и противникът му изцяло справедливо стигна до триумфа с 6:4, 6:2.
 Снимка 287484
Източник:

Това бе едвам втора загуба на Димитров от този конкурент в досегашните общо 5 срещи посред им.
 Григор Димитров е удостоверил присъединяване на ATP 500 в Акапулко през февруари
Григор Димитров е удостоверил присъединяване на ATP 500 в Акапулко през февруари

Българинът завоюва влиятелната конкуренция през 2014 година

Първият сет стартира изцяло равностойно. Всеки от двамата тенисисти печелеше без особени усложнения своето подаване и никой не успяваше да стигне до точка за пробив в първите осем гейма до 4:4. Деветият гейм обаче не се разви по никакъв начин добре за Григор. Българинът загуби първите три точки при совето подаване и се стигна до 0:40 и три благоприятни условия за пробив за Кириос. Гришо съумя да избави първите две от тях, само че по-късно при 30:40 той не съумя да вкара първия си сервис и Ник се възползва от това, с цел да направи първия пробив в мача. След това представителят на домакините завоюва небрежно и своето подаване и по този начин затвори и сета в своя изгода с 6:4.
 Снимка 461410
Източник:

Още в третия гейм на втория сет Кириос стигна до късмет да пробие и незабавно се възползва от него. Григор можеше незабавно да върне пробива още в идващия гейм, когато Кирьос позволи закъснение с 0:40. Австралиецът обаче избави и трите точки за пробив, последната с ас. След това Гришо имаше още два шанса да пробие, само че не се възползва и от тях и в последна сметка загуби гейма.

Последва нов слаб сервис-гейм за Димитров, който не завоюва нито една точка и го загуби на нула, а по-късно и Кирьос взе и своето подаване, с цел да поведе с 5:1. В последна сметка австралиецът не позволи да се стигне до поврат и завоюва тази част с 6:2.
 Спекулациите към Григор Димитров и Мария Шарапова не престават с всичка мощ
Спекулациите към Григор Димитров и Мария Шарапова не престават с всичка мощ

Двамата бяха дружно повече от три години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР