Григор Димитров научи името на първия си съперник на силния

...
Григор Димитров научи името на първия си съперник на силния
Коментари Харесай

Григор срещу Музети на старта във Виена

Григор Димитров научи името на първия си противник на мощния тенис шампионат от категория 500 в австрийската столица Виена след тегления през днешния ден чоп. Това е 20-ият в международната класация Лоренцо Музети от Италия.


Музети и Григор имат един формален мач посред им - на шампионата в Акапулко през 2021, когато италианецът печели на четвъртфиналите с 6-4, 7-6 (3). 21-годишният тенисист има две трофеи в професионалната си кариера - и двете от предходната година, като побеждава на финалите Карлос Алкарас и Матео Беретини надлежно в Хамбург и Неапол.

От своя страна първата ни ракета идва в австрийската столица в мощна форма след азиатското турне, завършило с полуфинал на Мастърса в Шанхай, където Гришо отстъпи на Андрей Рубльов.

Победителят от мача сред Димитров и Музети ще има евентуално тежка задача още на осминафиналите, защото спечелилият ще би трябвало да се изправи против поставения под номер 1 в схемата и първенец от предходната година Даниил Медведев или французина Артур Филс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР