Григор Димитров направи първо обръщение към последователите си в социалните

...
Григор Димитров направи първо обръщение към последователите си в социалните
Коментари Харесай

Григор Димитров: Благодаря на отбора и родината

Григор Димитров направи първо послание към почитателите си в обществените мрежи откакто българският тим, на който той беше капитан, отпадна от тенис шампионата ATP Cup.

Родните представители реализираха два триумфа против Англия и Молдова, само че те не им бяха задоволителни да продължат напред към четвъртфиналите.
Край на фантазиите: Българският отбор отпадна от ATP Cup Тандемът Димитров-Лазаров не съумя да победи белгийците
" Успехът не е инцидентен. Той е твърдоглав труд, неизменност, учене, жертви и най-много обич към това, което правиш или се учиш да правиш. Приемете върховете и спадовете! Благодаря на моя необикновен тим и на моята татковина ", написа Григор в " Инстаграм ".
View this post on Instagram
Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. Embrace the highs and the lows! Thank you to my incredible team and my country!

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Jan 9, 2020 at 10:27pm PST

След отпадането на отбора в обществените мрежи се появиха спекулации, че българската федерация по тенис е оставила най-хубавия роден тенисист самичък да се грижи за разноските на целия тим в Австралия. Тази информация бързо беше опровергана, защото разноските по настаняването, храната и превоза на състезателите се поемат от уредниците.
" Грозна подправена вест ", или по какъв начин в тениса стана горещо Слух, че Григор Димитров е финансирал българския тим в Австралия, разгневи федерацията
Самият Григор остава в Австралия, с цел да се приготвя за първия за 2020 година шампионат от Големия шлем. Откритото състезание на Австралия стартира на 20 януари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР