Григор Димитров направи едно от любимите си неща – да

...
Григор Димитров направи едно от любимите си неща – да
Коментари Харесай

Григор Димитров посети детска болница в Синсинати

Григор Димитров направи едно от обичаните си неща – да подарява усмивки. Най-добрият тенисист на България посети заболели деца в Синсинати, а компания му прави Коко Вандеуей.

„ Благодаря ви, че ми ни показахте какво е да си мощен. Толкова съм въодушевен от силата и оптимизма на децата, които се борят тук всеки ден “, написа Димитров от формалния си профил в Instagram.
View this post on Instagram
A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Aug 14, 2019 at 10:35pm PDT
Мисията на Cincinnati Children’s Hospital Medical Center е освен да усъвършенства здравето на децата, само че и работи в насоки като обучение. Организацията стартира от дребна болница преди 135 години и се разраства неведнъж от този момент, като прави световни изследвания върху разнообразни здравословни проблеми. Синсинати първата ни ракета направи за следващ път усещане с отношението си към почитателите. Всички знаем, че когато си изгубил оспорван дуел, постоянно първата мисъл, която минава през главата ти, е по какъв начин оптимално бързо искаш да се прибереш в съблекалнята и да се затвориш. Не подобен е казусът с Григор Димитров, който напусна централния корт в Синсинати с вдигната глава, въпреки да загуби от Стан Вавринка със 7-5 4-6 6-7(4) в първи кръг. Водещият ни тенисист има голям брой последователи, а тези в Синсинати незабавно се събраха към тунела за излаз от корта, с цел да получат подписи от своя любим. Григор одобри тази задача на драго сърце и зарадва за следващ път почитателите си. Той направи това и след загубата си в Лос Кабос преди няколко седмици, когато бе отстранен от Гуидо Пея във втори кръг.„ Никога не се променяй “ – по този начин описаха от ATP държанието на Димитров, когато подписа подписите на последователите на Western & Southern Open. TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР