Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния

...
Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния
Коментари Харесай

Край! Гришо попуска Sofia open, аут е и от Ротердам

Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния си Хасково и гостува за малко на родителите си, съумя да зарадва и баба си. Най-добрият ни тенисист е посетил село Стойково, осведоми xnews.bg. Преди година от този свят си отиде обичаният му дядо Господин, на който е кръстен Григор. Семейството е отбелязвало годишнината от гибелта на дядо му и точно това е повода Гришо да се прибере за малко у нас.

Припомняме, че Димитров не съумя да участва на погребението предходната година. Дядо му умря малко след началото на Откритото състезание на Австралия, където Гришо доближи до четвъртфиналите. Едва по-късно той беше известен от родителите си за тъжната вест.

Сега баба му Тонка живее на село и гледа кокошки, а през лятото домати и краставици, с които внукът й се снима в обществената мрежа " Инстаграм " при предходната си аудиенция в Стойково преди месеци.

Възрастната жена с неспокойствие ще чака лятото, с цел да види още веднъж Григор.

В неделя и понеделник семейство Димитрови беше в София, а във вторник по обяд тенисистът е отлетял към дома си в Монако.

Първата ни ракета няма да играе на шампионата в зала " Арена Армеец ". До последно уредниците пазеха една уайлд кард, която бе особено за българина, в случай че той склони да играе. В последните минути стана ясно, че Григор ще пропусне и шампионата в Ротердам. кой започва на 11 февруари. През предходната година в Ротердам хасковлията игра край, само че отстъпи на Роджър Федерер. Причината за отхвърли е възпалено сухожилие в рамото. Новината бе оповестена от мениджъра на Димитров - Георги Стоименов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР