Григор Димитров изрази задоволството си от бележитата победа над Ник

...
Григор Димитров изрази задоволството си от бележитата победа над Ник
Коментари Харесай

Григор: Имах проблеми, но направих промени и съм доволен

Григор Димитров изрази задоволството си от бележитата победа над Ник Кирьос, която го класира на четвъртфиналите на Australian Open. Следващият му съперник ще бъде британецът Кайл Едмънд, като хасковлията се изрече ласкаво и за австралиеца, и за бъдещия си съперник.

“Благодаря, аз ви обичам също. Какво да кажа… постоянно е мъчно против Ник, изгубих неотдавна от него. Той сервира необикновено, заслужава почитание и се бори от самото начало. Просто се пробвам да се възползвам от каквато и да е опция. Имах проблеми и когато сервирах с мача, само че останах в него.

What a shot to win it!

Grigor Dimitrov has beaten Nick Kyrgios 7-6, 7-6, 4-6, 7-6.

What an incredible game of tennis! pic.twitter.com/eVufeCjCOT
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) January 21, 2018
Разочарован съм, когато той прави непредвидими неща, той вкарваше втори сервиси с 200 км/ч - какво можеш да направиш? Със сигурност имам огромно развиване при Дани, 2017 година беше мечтана за всички в екипа ми, опитваме се да надграждаме и да даваме 100% от себе си. Винаги съм бил перфекционист, по сложния метод разбрах по какъв начин става, само че малко по малко ходя напред. Следя играта, виждам къде сервира противника, постаравам се да обръщам внимание на дребните елементи.

Grigor Dimitrov and Nick Kyrgios played a match worthy of its evening billing—with the third-seeded Bulgarian prevailing, 7-6 (3), 7-6 (4), 4-6, 7-6 (4). Dimitrov will face Edmund for a spot in the #AusOpen semifinals. pic.twitter.com/0oIoQlMd8E
— TENNIS.com (@Tennis) January 21, 2018
Играх с Кайл в Бризбън, сложен мач ме чака. В началото на шампионата не се усещах доста добре, не усещах доста добре топката, само че се постарах да направя промени и се веселя, че се получиха днес”, приключи Димитров. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР