Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе

...
Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе
Коментари Харесай

Димитров: Имах две страхотни седмици

Григор Димитров изрази разочарованието си от загубата от Данийл Медеведе в полуфиналите на US Open, само че въпреки всичко посочи, че представянето му в Ню Йорк е било доста позитивно.

Българският тенисист пропусна сетбол в първия сет и в последна сметка загуби дуела с 6-7(5), 4-6, 3-6. „ Като цяло се получи добър мач, всичко реши в няколко основни точки. Не мисля, че резултатът отразява действително случилото се на корта. Той игра добре, бори се доста и бе изключително добър в основните моменти. Не желая да съм прекомерно самокритичен. Това бяха две страхотни седмици, първият ми полуфинал тук “, разяснява след мача Димитров.

„ Дадох всичко от себе си, само че не бях задоволително добър в решаващите моменти. Особено на сетбол в първия сет, знаех какво ще направи той, само че той се оправи. Определено можех да се показва по-добре в избрани моменти. Ако бях съумял да взема сетбола, несъмнено вторият сет щеше да е много друг “, добави Григор.

„ Ако той продължи да играе по същия метод, несъмнено има огромен късмет във финала. Има късмет да играе във финала и ще даде всичко от себе си. Една от мощните му страни е, че от време на време не можеш да отгатнеш къде ще сервира, както на първи, по този начин и на втори сервис. Освен това връща всички топки, не ти дава лесни точки. Сега има и убеденост, тъй като е в добра серия. Това несъмнено оказва помощ “, сподели още Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР