Григор Димитров изрази готовност да прибере във витрината си първа

...
Григор Димитров изрази готовност да прибере във витрината си първа
Коментари Харесай

БГ лъв: Григор се закани да…

Григор Димитров изрази подготвеност да прибере във витрината си първа купа от Големия шлем през 2018 година Той е апетитен за един от любимците, които могат да поднесат изненада на Откритото състезание на Австралия, което стартира на 15 януари. През предишния сезон българинът игра на полуфинал в шампионата.

"Когато се отвори сходна опция, би трябвало да си в положение да я сграбчиш. Зареден съм с огромна убеденост и чувствам, че съм направил решителната крачка. Краката ми се усещат добре и остава всичко това да се придвижи на корта ", съобщи Димитров пред австралийски медии.

Жребият също е благоразположен към българина. Той ще играе с квалификанти в първите два кръга. Сериозен отпор може да срещне в четвъртия стадий, когато най-вероятно ще се изправи против представителя на домакините Ник Кирьос. Именно той в профил Димитров на полуфинал в Бризбейн преди седмица.

"Беше доста забавен дуел. Мислех, че държа нещата под надзор, само че след първия сет всичко ми се изплъзна от ръцете. Той направи няколко удара и си върна самочувствието, а и стартира да сервира необикновено. Правех всичко по силите си, с цел да влизаме в разигравания, само че нямаше доста такива. Разбира се, той заслужаваше. Това е страховит старт на годината за него и той един от кандидатите ", похвали противника си Димитров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР