Григор Димитров изпита известни затруднения в откриващия си двубой на

...
Григор Димитров изпита известни затруднения в откриващия си двубой на
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от Мастърса в Монреал след оспорвана битка

Григор Димитров изпита известни усложнения в откриващия си дуел на Мастърса в Монреал, откакто трябваше да реализира поврат във втория сет против международния №237 Алексис Галарно, само че все пак мина сполучливо теста и се класира за втория стадий на конкуренцията, където го очакваше надалеч по-сериозно предизвикателство в лицето на Алекс Де Минор.
Прочетете още
Хасковлията бе повишил доста равнището си на игра спрямо миналата среща, само че неговият съперник показваше невероятна непоклатимост от главната линия и удивително напредване по корта, като точно това беше и ключът към крайния триумф за австралиеца, отстранил родния ни представител след 7:6(4) 7:5, съобщи tennis.bg.

В идващия кръг на шампионата младокът ще се изправи против намиращия се в страхотна форма Ник Кирьос, който през днешния ден детронира международния №1 Даниил Медведев.

Все отново първата ни ракета би могъл да е удовлетворен от личния си напредък, тъй като последователно усъвършенства играта си и наподобява подготвен да направи още една крачка напред на обичания си Мастърс в Синсинати, където е някогашен първенец. Ангажиментите на Димитров в Монреал обаче към момента не са завършили, тъй като той и Андрей Рубльов откриха присъединяване си на двойки с триумф над настоящите първенци на Уимбълдън - Макс Пърсел и Матю Ебдън.

Днес пък българо-руското дуо няма да има по-лека задача, изправяйки се против вторите сложени Марсел Гранойерс и Орасио Себайос в осминафинален конфликт. Опитният тандем може да се похвали с два доближи финала от Големия шлем и на пръв взор са сериозен любимец, само че експертите на сингъл са извънредно непредсказуеми и несъмнено биха могли да поднесат изненада. Сблъсъкът пък ще започва в комфортно за нас време, тъй като е подложен под номер едно в програмата на корт номер 5 и ще започва малко след 22:00 часа българско време.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР