Григор Димитров излиза срещу Андрей Рубльов от 14.30 часа в

...
Григор Димитров излиза срещу Андрей Рубльов от 14.30 часа в
Коментари Харесай

Следи с GONG.BG: Григор със сет напред към полуфинала

Григор Димитров излиза против Андрей Рубльов от 14.30 часа в борба за място на полуфиналите в мощния шампионат от ATP 500 в Ротердам.

Програмата на централния корт в "Ахой Арена " се промени малко, откакто Томаш Бердих се отхвърли, с което прати Давид Гофен непосредствено в четворката да чака Гришо или Рубльов.

Бердих се отхвърли, Григор излиза по-рано на корта

До този миг българинът и руснакът имат два мача между тях като и двата са в шампионатите от Големия шлем през последните месеци. Първо Рубльов изненадващо победи в три сета на US Open, а в следствие Димитров взе реванш в третия кръг на Australian Open.

Във вечерната сесия от 20:30 часа излиза Роджър Федерер за още веднъж да се изкачи под №1 в света. Програмата затварят Андреас Сепи и Даниил Медведев.

Турнирът в Ротердам можете да гледате онлайн в ефира на MTEL Sport 1.

Следи дуела сред Григор и Андрей Рубльов с GONG.BG!

6:3 Първият сет към този момент е в ръцете на Григор Димитров, който с безгрешни, точни и премерени отигравания изнася лекция на младия си конкурент.

5:3 Димитров не дава нито един гейм елементарно на противника си, само че все пак руснака взе своя сервис гейм. Гришо ще сервира за сета.

4:2 Гришо сервира чудесно, стигна до тъждество и в този шести гейм, само че Рубльов се измъкна и в последна сметка взе подаването си.

4:1 Веднага по-късно, въпреки и не доста елементарно, Григор затвърди пробива и дръпна в резултата.

Пробив! 3:1 Първият късмет за пробив се откри пред Григор в четвъртия гейм, Рубльов избави първия, само че от втория опит българина и благодарение на мрежата стигна до преимуществото.

1:1 Двубоят започва с два гейма на нула, разменени сред Григор и Рубльов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР