Григор Димитров изигра нов отличен двубой при участието си на

...
Григор Димитров изигра нов отличен двубой при участието си на
Коментари Харесай

Григор след класирането си за финала в Бризбейн: Руне е добър играч, но аз също съм такъв

Григор Димитров изигра нов отличен дуел при присъединяване си на АТР 250 шампионата в Бризбейн, като страхотното му показване в хода на цялата седмица го води до финала в конкуренцията. По-рано през днешния ден най-хубавият ни тенисист нямаше на процедура никакви съмнения, с цел да се оправи със съпротивата на последния останал австралиец в схемата Джордан Томпсън, сломявайки го с крайното 6:3 7:5, като след края на мача си първата ни ракета даде малко изявление на корта.

Запитан за днешния триумф и представянето си в последно време:

- Прекрасният за мен интервал продължава. Пристигнах тук с положително чувство, което се оказа вярно, тъй като кортът е като домакински за мен. Дойдох тук рано дружно със фамилията и тима ми. Щастлив съм, че още веднъж ще бъда част от финала и доста благодаря на всички ви за поддръжката. - стартира българинът.

Относно наличието на родителите си на корта:

- Това прибавя и в допълнение напрежение, тъй като не желая да изгубвам пред тях. Видях метода, по който татко ми ме гледа. И двамата доста ме поддържат. Преди години, когато ме попитаха кои са моите герои в живота, отговорът е - те, родителите ми са моите герои. И не на последно място, моят екип също по този начин. Те минават с мен през възходите и паденията. - показа Гришо, като след това отдели повече внимание по отношение на значимостта на фамилията си, за което можете да прочетете.

За утрешната си борба с Холгер Руне в спор за купата:

- Определено ще бъде сложен край, тъй като против мен е доста добър състезател, само че и аз съм подобен. Той се разви за доста къс интервал от време, като реализира страхотни резултати и има всички оръжия в играта си. За на следващия ден обаче избирам да виждам от моята страна на мрежата и ще се концентрирам върху това, което желая аз да направя. - приключи най-хубавият ни тенисист.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР