Григор Димитров има невероятни успехи по кортовете в Лондон, а

...
Григор Димитров има невероятни успехи по кортовете в Лондон, а
Коментари Харесай

Григор Димитров: Горд съм със себе си

Григор Димитров има невероятни триумфи по кортовете в Лондон, а след отпадането на куп любимци в Куинс притегля все по-голямо внимание към себе си. Организаторите на " Уимбълдън " направи специфичен материал, в който българинът приказва по куп тематики.

Димитров е някогашен първенец при юношите на Уимбълдън, а през 2014-та година доближи до полуфинал и при мъжете. Гришо към този момент има във витрината си трофей от шампионата в Куинс, извоюван през същата тази година, а от дълго време в средите на тениса представянето на тази конкуренция се смята за показателно по отношение на формата на съответния състезател и възможностите му в " Ол Инглънд Клъб ".

" Поставените не престават да отпадат в Куинс, само че Григор Димитров не обръща внимание на това. Полуфиналистът от Уимбълдън 2014 е един от двамата някогашни първенци, останали в схемата в Куинс, откакто съумя да обърне от сет пасив Жулиев Бенето. Само той, Марин Чилич и Томаш Бердих останаха поставените играчи в шампионата ", написа журналистът Майкъл Бийти.

" Преминавайки през Райън Харисън в първия ден, Димитров призна, че това надалеч не е било най-хубавото му показване. Той стартира мача с Бенето три двойни неточности в първия гейм, като по този метод му даде самодейността.

В други времена сходно начало би задало тона на целия мач, само че българинът е помъдрял след пробива си през 2014 година и съумя да откри метод да победи, когато трябваше ", написа още в уеб страницата на Уимбълдън
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР