Григор Димитров има желание да играе за българския отбор за

...
Григор Димитров има желание да играе за българския отбор за
Коментари Харесай

Григор поискал да играе купа „Дейвис“

Григор Димитров има предпочитание да играе за българския тим за купа „ Дейвис “ тази година, разгласи Георги Стоименов, управител на тенисиста. 24-ият в света не е играл в отборния шампионат от 2015-а, когато взе присъединяване при посещение на Люксембург. Тогава това му обезпечи квота за летните олимпийски игри в Рио през 2016-а, където отпадна в първия кръг.
„ Григор се надява да играе за купа „ Дейвис “, през годините разнообразни фактори не са му разрешавали да играе “, разгласи Стоименов. Така той отговори на капитана на националния тим Тодор Енев, който преди дни изрази вяра, че ракета №1 на България ще се включи в отбора за мачовете от втора група на евроафриканската зона.
Заради новия правилник на отборния шампионат България се изкачи с едно равнище, а противник ще е отборът на ЮАР, предвождан от тенисист №5 в света Кевин Андерсън. Все още не е ясно по кое време ще е мачът като двата разновидността са през април или през септември. Участие за българския тим към този момент потвърдиха тримата тенисисти, които ни представяха на София оупън – Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев. Григор обаче остава най-успешният българин в конкуренцията – хасковлията има 16 победи в 17 мача с националния екип.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР