Григор Димитров има хиляди последователи в социалните мрежи и най-вероятно

...
Григор Димитров има хиляди последователи в социалните мрежи и най-вероятно
Коментари Харесай

В семейство Бекъм обичат Григор

Григор Димитров има хиляди почитатели в обществените мрежи и най-вероятно двойно повече почитатели, които наблюдават играта му. И кой може да ги упрекне? Българинът играе атрактивно и постоянно се старае да забавлява публиката.

А един от най-големите му фенове се оказа част от известна спортна фамилия. Ромео е вторият наследник на някогашния футболен капитан на Англия Дейвид Бекъм и някогашната поп певица и сегашна сполучлива дизайнерка Виктория.

Ромео обаче избра да не наследява татко си на футболния терен, а да играе... тенис.

Звездният статус на родителите му пък му дава опция да тренира понякога с доста от огромните модерни звезди на корта. С кой обаче се усеща най-добре от другата страна на мрежата?

С Григор Димитров!

Снимка: Instagram

Това призна Ромео в обществените мрежи. Въпросът му бе заложен от почитател в " Инстаграм ".

Предвид напъните които влага Бекъм в своите тренировки и препоръките от най-хубавите тенисисти, които получава постоянно, можем да се надяваме, че Ромео ще реализира много на корта в околните години. Григор пък ще има мотив за горделивост, че е взел участие в подготовката на бъдещата звезда.
Бекъм е звездният сътрудник на Григор на корта (ВИДЕО) Българският тенисист даде няколко урока на сина на Дейвид и Виктория - Ромео
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР