Григор Димитров и Рафаел Надал, двамата съперници и добри приятели

...
Григор Димитров и Рафаел Надал, двамата съперници и добри приятели
Коментари Харесай

Григор и Надал сътвориха изключително шоу в Атланта

Григор Димитров и Рафаел Надал, двамата противници и положителни другари зарадваха почитателите в Атланта с показателен мач в „ Energy Center “, в който международният №2 надви със 7-5 6-3.

Макар дуелът да бе другарски, стадионът с потенциал 13,100 седящи места беше цялостен, а последователите посочваха поддръжката си към двамата от самото начало.

Събраните средства от билети ще подкрепят фондацията на испанеца, както и Националната тенис фондация на Съединени американски щати, която провежда и промотира събитието, носещо името The Premier Live Atlanta Challenge.

@GrigorDimitrov @chrisgroh1012 pic.twitter.com/6akUsMi8W2
— Daniel Djenev (@dido404) March 3, 2020
Нямаше по какъв начин спечелилият да не изрази суперлативите си към своя конкурент Григор Димитров след края на дуела: „ Той е един от играчите, които искаш да наблюдаваш, поради стила и характера му. Освен това прекарваме време дружно в Майорка. Тренираме, качваме се на лодка, ловим риба. Мисля, че нашето другарство минава оттатък тениса и това е най-важното “.

@RafaelNadal @GrigorDimitrov pic.twitter.com/8IdtQtuo0r
— Daniel Djenev (@dido404) March 3, 2020
„ Благодарим на всички за поканата – това е ужасно събитие и невероятна опция “, показа Надал. „ Това е първият път, в който съм в Атланта, и съм супер благополучен “.

Освен с първокласен тенис, Григор и Надал впечатлиха с шоу. Димитров повика човек от трибуните, който да заеме мястото му в едно от разиграванията, а самият той седна на неговата седалка на първи ред, с цел да следи размяната на удари с Рафа.

На корта излязоха и деца, които извършиха фантазиите си да поиграят против двамата топ тенисисти.

Интересен факт бе, че испанецът и българинът не разполагаха със системата „ ястребово око “ и това докара до някои несъгласия. Всичко обаче, несъмнено, остана в кръга на шегата.

Организаторите в Атланта оповестиха преди мача, че разполагаем ще бъдат 100 седящи места на първи ред, а единственият метод почитателите да могат да гледат срещата от тази позиция е като участват на благотворителна вечеря на 1 март, приходите от която отиват за фондацията на Рафа и за Националната тенис фондация на Съединени американски щати.

Rafael Nadal and Grigor Dimitrov in Atlanta (
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР