Григор Димитров и Рафа Надал правят великолепни мачове тази година.

...
Григор Димитров и Рафа Надал правят великолепни мачове тази година.
Коментари Харесай

Григор и Рафа Надал разтърсват Китай за втори път

Григор Димитров и Рафа Надал вършат превъзходни мачове тази година. Днес към 10,00 ч. българско време стартира следващият епизод, втори на китайска земя за по-малко от 7 дни. 

Двамата се изправят в четвъртфинал на Мастърса в Шанхай, като залогът за българина е необикновен: триумф над международния номер 1 и класиране за първи път на полуфинал тук, което подсигурява стабилен къс от наградния фонд - $5 924 890.



Успех над Матадора обаче носи и нещо доста повече. Той ще качи още в понеделник Гришо на рекордното за него седмо място в ранглистата, където в този момент е Новак Джокович. Освен това ще го бетонира измежду осмината великани на финалния Мастърс в Лондон, който ще се организира в " О2 Арена " идващия месец.

Двубоят сред Григор и носителя на 16 трофеи от Големия шлем ще започва през днешния ден към 10 часа сутринта и е 11-и техен конфликт, както и втори в границите на седмица. В събота двамата се срещнаха в Пекин, като испанецът доближи до изстрадан триумф с 6:3, 4:6, 6:1, след което подвигна купата.



" Чувствах се необикновено и сервирах доста добре. Мачът бе забавен, тъй като желаех да видя на какво психическо и физическо равнище съм “, сподели Григор след триумфа над американеца Сам Куери през вчерашния ден. И без да е още несъмнено, че ще играе против Матадора, добави: " Рафа е необикновен тази година. Няма какво повече да се каже. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР