Григор Димитров и партньорът му на двойки Райън Харисън няма

...
Григор Димитров и партньорът му на двойки Райън Харисън няма
Коментари Харесай

Григор Димитров и Райън Харисън се отказаха от полуфиналния си мач на двойки в Бризбейн

Григор Димитров и сътрудникът му на двойки Райън Харисън няма да играят на полуфиналния мач в Бризбейн против Джон Пиърс и Хенри Континен, оповестиха уредниците на шампионата. Американецът, който се класира за финала на сингъл реши да запази сили и да не играе в двойките.

Харисън надви доста мъчно над изненадата в шампионата Алекс Де Минор с 4:6, 7:6 (5), 6:4 за 2 часа и 39 минути. В другия полуфинал на сингъл Димитров загуби трагично от Ник Кириос 6:3, 1:6, 4:6 и няма да отбрани купата си от предходната година.

В конкуренцията на двойки Димитров и Харисън отстраниха два австралийски дуета по пътя си към полуфинала. Те започнаха с триумф над Лейтън Хюит и Джордан Томпсън 6:3, 1:6, 10:5, а по-късно се оправиха с Кириос и Мат Рий 7:6 (2), 7:6 (3).

На финала при двойките Континен и Пиърс, които са сложени под №1 в схемата ще спорят с австралийците Леонардо Майер и Орасио Себайос.

Ryan Harrison has withdrawn from his doubles semifinal with partner Grigor Dimitrov, sending John Peers and Henri Kontinen into Sunday's final #BrisbaneTENnis
— #BrisbaneTennis (@BrisbaneTennis) January 6, 2018

За Григор Димитров следва едноседмична пауза, в която българинът ще тренира. Той няма да играе на шампионат в идващите седем дни, а се насочва към Мелбърн за първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open.

През предходната година той игра полуфинал в Мелбърн и има да пази 720 точки за международната класация.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР