Григор Димитров и Новак Джокович ще играят мач, който може

...
Григор Димитров и Новак Джокович ще играят мач, който може
Коментари Харесай

Григор Димитров - Новак Джокович: 1/8-финал в Куинс Клъб

Григор Димитров и Новак Джокович ще играят мач, който може да се окаже основен за спечелилия през този сезон. Димитров стартира добре годината, само че по-късно изпадна в дупка и рядко печели мач. За благополучие сезонът на клей за него приключи, а тревата е обичаната му настилка.

Успех за българина ще му обезпечи относително елементарен път до трети край в " Киунс Клъб ". Двубоят му с Дамир Джумхур мина през обрати, само че краят се оказа благополучен и обезпечи стремежи конфликт с някогашния международен №1. Хасковлията съобщи, че доста желае успеха.

 Григор Димитров има победа против Новак Джокович
Григор Димитров има победа против Новак Джокович

Българинът пречупи сърбина в Мадрид през 2013 година

Формата на Джокович се усъвършенства в последните месеци. Той оказа доста сериозна опозиция на Рафаел Надал в Рим. На " Ролан Гарос " 2018 ненадейно беше препънат на четвъртфинал от италианската сензация Марко Чекинато. Тогава Ноле редуваше страхотни осъществявания с необясними неточности. Първият му противник в Лондон австралиецът Джон Милман послужи повече за спаринг сътрудник. Джокович има огромна потребност от точки, с цел да се върне по най-бързия метод в Топ 10.

Букмейкърите дават преимущество на сърбина в съответствие 1.35 - 3.20. Но Гришо обича да ги опровергава даже и когато е считан за любимец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР