Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият връзката си,

...
Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият връзката си,
Коментари Харесай

Лолита и Гришо вече не крият връзката си

Григор Димитров и Лолита Османова към този момент не крият връзката си, разбра HotArena.

В последните дни двамата влюбени непрекъснато разгласяват фотоси в обществените мрежи от едни и същи места, с което излиза наяве, че са дружно. Последният подобен кадър е от Средиземноморието.

Българският тенисист и сексапилната рускиня се любуват на пълнолунието над френския град Ница на Лазурния бряг. " Дубай - Ница? Колкото може по-скоро ", написа хубавицата в инстаграм, с което издаде, че е хлътната по Гришо и няма самообладание да го види.

По-рано предходната седмица Григор сподели фотоси на измачкани чаршафи и закуска за двама. Това значи, че влюбените прекарват почивните си дни повече от добре. Гришо и Лолита обичат да се разхождат и в планината над Монако, близо до техните жилища.

Ясно е, че Димитров не обича да разяснява обществено любовните си връзки и рядко го е правил, даже когато ходеше с съветската тенис звезда Мария Шарапова или певицата Никол Шерцингер. До този миг той и новата му възлюбена също не са говорили пред медиите за любовта им. Ясно е обаче, че желаят да се разбере за тях, откакто непрекъснато разкриват общите места, на които вървят дружно.

Тенис сезонът за тази година завърши и Димитров ще има задоволително време да се отдаде на сантиментални милувки. Почти несъмнено той ще прекара коледните и новогодишните празници с новата си обич. Интересно е дали той ще я докара до родното си Хасково, с цел да я запознае с родителите си, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР