Григор Димитров и Давид Гофен се отказаха от турнира на

...
Григор Димитров и Давид Гофен се отказаха от турнира на
Коментари Харесай

Григор Димитров и Гофен се отказаха от турнира на двойки

Григор Димитров и Давид Гофен се отхвърлиха от шампионата на двойки в Монте Карло. Решението беше предстоящо, откакто двамата се изправиха един против различен в четвъртфиналите на самостоятелната конкуренция. Българинът завоюва с 6:4, 7:6 (5) и ще играе със международния №1 Рафаел Надал за място във финала.

Димитров е предпочел да резервира сили за дуела с водача в международната класация, който преследва единадесета купа в Монте Карло. Двубоят сред българина и испанеца е в събота, като началният час ще бъде разгласен по-късно през днешния ден.

Това ще бъде дванадесетият мач сред Надал и Димитров. 31-годишният испанец има голямо преимущество, като е спечелил 10 от досегашните им срещи, в това число последни три.

Отказването на Димитров и Гофен от шампионата на двойки класира без игра за полуфиналите поставените под №3 Оливер Марах и Мате Павич.

Австриецът и хърватинът ще се борят за място във финала с спечелилите от мача сред колумбийците Хуан Себастиан Кабрал и Роберт Фарах и индийско-френския тандем Роан Бопана и Едуард Роже-Васлен.

Другият полуфинал ще опълчи братята Боб и Майк Брайън против участващите с " уайлд кард " Симоне Болели и Фабио Фонини от Италия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (868)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР