Григор Димитров и Андре Агаси отново се събраха.След като тренираха

...
Григор Димитров и Андре Агаси отново се събраха.След като тренираха
Коментари Харесай

Агаси показва удари на Григор в Мелбърн

Григор Димитров и Андре Агаси още веднъж се събраха.

След като упражняваха дружно в Лас Вегас, двамата към този момент са в Мелбърн. Легендарният американец, който е част от екипа на българската звезда, бе заречен да дойде в Мелбърн за откритото на Австралия, първи шампионат от “Големият шлем ” за сезона.

По време на една от тренировките на “Род Лейвър сцена ” Агаси сподели на Димитров по какъв начин извършва прехвърлящ удар. Краткото видео незабавно бе публикувано в обществените мрежи от почитатели, които се радват, че нашият тенисист и някогашният №1 в света още веднъж са дружно.

Организаторите на Australian Open пуснаха специфичен клип във връзка присъединяване на Григор.

“Много се вълнувам преди старта в Мелбърн. Идва време за специфичен тенис. Това е следващото ново начало и съм надъхан за допустимо най-силно показване. Аз съм човек, който обича да работи крепко и ще го покажа ”, споделя някогашният първенец от финалите на АТП.

Димитров ще научи през днешния ден първия си противник в откритото на Австралия. Жребият е от 10 часа българско време и ще бъде излъчен директно по Eurosport 1.

Докато бе в Лас Вегас, някогашният състезател №1 на България подписа нов рекламен контракт и стана международен дипломат на известна компания.

Шведската Vitamin Well произдежда тонизиращи безалкохолни питиета, извънредно подобаващи за спортисти. Тъй като съдържат по-малко захар, се предлагат вместо газираната вода или други, които са по-сладки.

В един от клиповете на компанията взе участие шведската футболна суперзвезда Златан Ибрахимович.

Партньорството с Vitamin Well за следващ път демонстрира какъв брой известно и продаваемо по целия свят лице е Димитров. Той е измежду рекламните икони на Nike, Wilson, American Express, Haagen-Dazs и на компанията за чартърни полети JetSmarter.

Преди всеки шампионат от “Големият шлем ” от тенис отдела на Nike демонстрират екипа, с който българинът ще играе. Григор бе на посещаване и в офиса на Wilson в Чикаго, където взе участие в създаването на новата си ракета, а доста постоянно могат да се видят клипове по какъв начин яде или продава сладолед.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР