Григор Димитров и Александър Лазаров донесоха първата победа на двойки

...
Григор Димитров и Александър Лазаров донесоха първата победа на двойки
Коментари Харесай

Алекс Лазаров и Григор Димитров изковаха изключителна победа за България на ATP Cup

Григор Димитров и Александър Лазаров донесоха първата победа на двойки България на ATP Cup. Играещият ни капитан и третият ни най-хубав играч сервираха огромната изненада, като завоюваха решителния мач на двойки против Англия, отразявайки два мачбола.
Двамата изненадващо надиграха Джейми Мъри и Джо Салисбъри със 7-6(5) 6-7(2) и в шампионския тайбрек (11-9). По този метод нашият състав затвори серията с триумф от 2-1. Димитров и Лазаров играха доста самоуверено против една най-силните двойки в света, а за похлупак реализираха четири следващи точки в решителния тайбрек, с които сложиха точка на разногласието.
Първият сет преобладаваха сервиращите и в него нямаше пробиви. В самото начало на втората част британците взеха подаването на българите, само че Димитров и Лазаров се върнаха в сета в последния вероятен миг. В решителния тайбрек Мъри и Солисбъри водеха съвсем от самото начало и най-после получиха два мачбола при 9-7 в своя изгода. Българите обаче дадоха отговор с четири безответни точки и се поздравиха с един от най-големите триумфи за родния тенис в отборните съревнования.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР