Григор Димитров говори след успешния старт на турнира в Женева,

...
Григор Димитров говори след успешния старт на турнира в Женева,
Коментари Харесай

Григор от Женева: Имам нулеви очаквания

Григор Димитров приказва след сполучливия старт на шампионата в Женева, където мина първия кръг от квалификациите.

Българинът победи Марк-Андрея Хюслер с 6:4, 6:3, а през днешния ден в ранния следобяд играе против международния №100 Томас Фабиано за място в главната скица на шампионата от сан 250 в Швейцария.

"Не съм тук с мисъл да спечелвам купата или нещо такова - сподели Димитров, представен от уеб страницата на ATP. - Просто желая още веднъж да играя, да си върна увереността, да се усещам здрав и изцяло обикновено на корта. Това идва с мачовете. Ще опитам тук да се приготвя за края на сезона на клей.

Имам нулеви упования от себе си сега. Знам през какво минах, физически и душевен. Винаги съм имал високи стандарти и условия към себе си, само че сега не е по този начин...

Изгубих позиции в ранглистата и нещата не вървяха добре в последните месеци за мен. Но това не ме отчайва.

Хората към мен сега са напълно отдадени на това да се оправим в тази тежка обстановка. Самият факт, че Андре Агаси и Радек Щепанек пристигнаха в Женева и са с мен от първия ден, демонстрира това. "

Ако стигне до главната скица на шампионата, най-сериозните имена, които го чакат там, са Александър Зверев и получилите уайлд кард Стан Вавринка, Янко Типсаревич, и Фелисиано Лопес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР