Григор Димитров е само на 27 години, но може да

...
Григор Димитров е само на 27 години, но може да
Коментари Харесай

Благородният жест на Григор Димитров

Григор Димитров е единствено на 27 години, само че може да се похвали с доста достижения в професионален проект, които му носят съответните финансови облаги. А измежду богатите и известните е процедура да подаряват част от благосъстоянието си за благотворителни дела . И когато го вършат от сърце, а не за лъскане на имидж, за тези техни жестове се схваща мъчно.

В случая Димитров бе " публикуван " първо от някогашния тенисист Бриан Дабул, който след края на кариерата си основава благотворителна организация Tennis for Africa, подкрепяща деца от Конго, Руанда и Уганда , които желаят да се занимават с тенис.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brian Dabul (@brian.dabul) на Фев 3, 2019 в 5:16 PST

Именно през вчерашния ден в профила на Дабул бяха оповестени няколко фотоси, на които се виждат щастливи деца на тенис корта. Кадрите са съпроводени с обръщението на Дабул:

" Искам да благодаря на всички, които взеха присъединяване в Tennis for Africa. Днес с великодушната поддръжка на Григор Димитров получихме 5000 $ , които ще бъдат употребявани за закупуване на спортно съоръжение и ще бъдат изпратени с всичко друго, събрано до момента, на 150 деца в Африка. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brian Dabul (@brian.dabul) на Фев 10, 2019 в 2:01 PST

В обществените мрежи се появи и фотография на хлапетата, които упражняват тенис, с помощта на благотворителната акция. На нея те държат афиш, на който е написано: " Благодарим ти, Григор Димитров. Ние сме доста признателни и щастливи от твоята помощ. Децата от република Конго. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Fans (@grigordimitrov.fans) на Фев 11, 2019 в 1:33 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР