Григор Димитров е сам, няма жена в живота си. Тенис

...
Григор Димитров е сам, няма жена в живота си. Тенис
Коментари Харесай

Гришо проговори за раздялата с Никол

Григор Димитров е самичък, няма жена в живота си. Тенис звездата за първи път проговори за връзката с Никол Шерцингер и още ли са дружно. Двамата се разделиха при започване на годината, само че до момента не разясниха слуховете, дали са още дружно. Димитров обаче удостовери, че е изцяло свободен и сега изобщо не му е обич. Фокусиран е единствено върху кариерата си.

„ Тази година не съм мислил за обич, имах доста премеждия и фокусът ми беше другаде”, споделя Гришо в „ Тази сутрин”. „ За момента нямам половинка. Искам да бъда татко, за какво не? Но, в случай че годините не престават като тази, ще ми е малко мъчно. Аз самият не знам къде желая да пребивавам сега. Един ден желая да науча децата си на работа, на дисциплинираност и да бъдат себе си”, споделя още той.



Григор и Никол Шерцингер се разделиха през 2019 година. Така и не стана ясно какво постави завършек на тригодишната им връзка, само че е доста евентуално, просто да са завършили връзките си поради претрупани графици. През последните месеци тенисистът е свързван с безчет хубавици, само че се оказа, че няма време за обич и е напълно концентриран върху кариерата си. Гришо призна, че най-вече му липсва българската храна. И по-точно „ пържолите на мама”.

Българинът високо прави оценка и поддръжката на почитателите, както и изразът „ Мачкай, Гришо!”,

„ Понякога ми става доста прелестно да го чуя, изключително когато съм на другата част на света”, откровен е Димитров.

„ Българин съм и постоянно съм играл за България. В България се усещам особено, въздухът е друг. Искам да се прибирам по-често, само че програмата ми не го позволява”, споделя той.

Въпреки това тенисистът намира време за родителите си. И постоянно се старае да отдели няколко дни за тях, с цел да прекарат малко време дружно, написа „ България днес”.

Тази година фамилията даже си подарява отмора в Исландия. А Димитров изключва телефоните си и се посвещава напълно на околните си хора.

„ Всяка година гледаме да си създадем отмора единствено ние тримата, да прекараме време дружно, защото програмата ми е доста натоварена. Искахме да прекараме малко време в разнообразни завършения.

Когато сме дружно си приказваме за нещата, които сме пропуснали.

Споделям с тях, само че те от време на време се въздържат от препоръки. Гледам да взема нещо от тях, те са ми дали толкоз доста. Повече ги следя, в сравнение с да желая съвети”, споделя още той.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР