Григор Димитров e получил “уайлд кард и е приел да

...
Григор Димитров e получил “уайлд кард и е приел да
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на един от любимите си турнири

Григор Димитров e получил “уайлд кард ” и е приел да взе участие на шампионата Stockholm Open, който е от категорията АТР250.  " Щастливи сме да обявим, че той се завръща в Стокхолм, " съобщи шефът на конкуренцията Симон Аспелин, представен от " Спортал ".

" Григор Димитров е измежду играчите от категорията на Хуан Мартин дел Потро. Той е одобрена звезда. Достигал е до №3 в света, а US Open беше сполучлив за него. Григор има специфичен и хубав жанр на игра. Чудесно е да го забележим още веднъж тук. Доволни сме от състава, който съумяхме да съберем този сезон, " добави той.

 

Григор Димитров има солидна история в шампионата. Той дебютира в шведската столица още през 2009 година, когато е на 18 и е определян като евентуална бъдеща звезда. По това време всички го назовават “Бейби Федерер ”, поради стила му на игра, който прилича този на Маестрото. Тогава Димитров губи в първия кръг. Четири години по-късно Григор печели първата си купа в АТР тура, точно тук в Стокхолм. През 2017-а също бе финалист в шведската столица, само че загуби от Хуан Мартин дел Потро. Домакините означават, че от този момент той доближава до полуфиналите на “Уимбълдън ”, Откритото състезание на Австралия и US Open, печели финалите на АТР и още седем трофеи на сингъл.

Участие на Stockholm Open 2019 са удостоверили още Дел Потро, Фабио Фонини, Денис Шаповалов, Люка Пуй и Тейлър Фриц.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР