Григор Димитров е поискал получил уайлд кард“ за АТР 250

...
Григор Димитров е поискал получил уайлд кард“ за АТР 250
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе в квалификациите в Женева

Григор Димитров е изискал получил „ уайлд кард “ за АТР 250 шампионата на клей в Женева, Швейцария. Това заяви формалният уебсайт на надпреварата.

Първоначално българинът не беше планувал шампионат през идната седмица, само че очевидно поради отпадането през вчерашния ден от шампионата в Рим е било взето решение за присъединяване в Женева преди започващия на 26 май шампионат от Големия шлем „ Ролан Гарос “. Григор, който на следващия ден ще навърши 28 години, записа три следващи загуби на клей на шампионатите в Барселона (от Николас Хари), в Мадрид (от Тейлър Фриц) и в Рим (от Ян-Ленард Щруф), оповестява БНР.

Пресявките в Швейцария стартират в събота. В главната скица лидер ще бъде Фабио Фонини от Италия. Ще вземат участие още Данийл Медведев (Русия), някогашният победител в шампионата Стан Вавринка (Швейцария), Гуидо Пела (Аржентина), Ласло Джере (Сърбия), Матео Беретини (Италия) и първенецът от предходната година Мартон Фучович (Унгария).

За последно някогашният №3 в международната класация Димитров игра в квалификации за Мастърс 1000 шампионата в зала в Париж през ноември 2012 година. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР