Григор Димитров е магнит за дамите, а откакто се раздели

...
Григор Димитров е магнит за дамите, а откакто се раздели
Коментари Харесай

Сестрата на Фонини налази Гришо

Григор Димитров е магнит за дамите, а откогато се раздели с Никол Шерцингер напряко не може да се отлепи от тях. Тенис звездата непрекъснато е заобиколен от обожателки, подготвени на всичко, с цел да прекарат малко време с него.

Една от най-верните му почитателки е сестрата на досегашния плейбой №1 в тениса Фабио Фонини. Фулвия е луда по българина от години и не пропуща опция да се приближи до него.

Двамата даже са се снимали за спомен, а щастливата Фулвия се похвали даже и на приятелките си, написа България през днешния ден.

„ Сори, момичета”, написа тя в обществените мрежи, изпълвайки коментара със сърчица и влюбени човечета.

Сестрата на Фонини изгледа от първия ред мача на Димитров с Ян — Ленард Щруф. За нейно голямо страдание обаче, българинът изгуби и си потегли от Рим.

Гришо непрекъснато е преследван от последователки, даже до момента в който беше с Никол Шерцингер. Но след раздялата им ситуацията станало още по-трагикомично.

Фулвия е една от най-големите му почитателки и не пропуща опция да го види и да го поздрави, когато е в Италия. Преди две години те още веднъж флиртуваха в Рим и тогава тя получи даже фланелка от него.

Иначе, семейството Фонини очевидно има уязвимост към България. Дълги години Флавио имаше връзка с българската манекенка Светлана Симеонова.

В последна сметка той я заряза, с цел да се ожени за колежката си Флавия Пенета, а някогашната му, която бе мощно засегната от дейностите му, го разгласи за страхливец.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР